De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Business Trophy
Organisatie: JCI Ieper-Poperinge-Wervik
Datum: Za 26/05/2007
Uur: 09:30
Plaats: Poperinge
Activiteit: Business Trophy
Omschrijving: Op zaterdag 26 mei 2007 organiseert JCI Ieper-Poperinge-Wervik opnieuw de Business Trophy.

Dit is een sportdag waar bedrijven uit de streek, in teams van 4 personen, zich op sportief vlak kunnen meten met de andere deelnemende bedrijven. Aan de hand van een puntensysteem wordt op het einde van de dag een rangschikking opgemaakt. Na succesvolle edities op de Rodeberg (2004), aan Dikkebus vijver (2005) en in het centrum van Ieper (2006), gaat deze 4e editie door op diverse locaties in het centrum van Poperinge (o.a. op de Markt, het Frimout Park, de brandweer, het Hoppemuseum, het Sint-Janscollege, enz...)

Natuurlijk wordt een dergelijke dag afgesloten met een avondfeest (avondmaal, prijsuitreiking en party), dat dit jaar plaatsvindt in Gasthof De Kring te Poperinge. Naast de deelnemers kunnen ook de partners, collega’s,... hieraan deelnemen. De vorige jaren waren er telkens 14 à 18 deelnemende ploegen, en 100 à 120 aanwezigen op het avondfeest. Door de vele positieve reacties die we ontvangen hebben, werd beslist om de Business Trophy ook dit jaar opnieuw in te richten.

Kortom, deze activiteit is een ideale gelegenheid om met de collega's aan teambuilding te doen, of elkaar gewoon eens buiten het werk op een andere manier te leren kennen! De inschrijving bedraagt 350 euro per team van 4 personen (middagmaal, avondfeest en verzekering inbegrepen). Bijkomende inschrijvingen voor het avondfeest zijn mogelijk aan 30 euro per persoon.

In bijlage vindt U een brochure met alle informatie over deze Business Trophy. Voor bijkomende informatie kunt U steeds met mij contact opnemen via de hieronder vermelde coördinaten. We hopen alvast Uw bedrijf te mogen verwelkomen!
Website: http://www.jci-ieper.be/
Contactpersoon: Stefaan Vandaele


Terug naar de kalender