De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Nieuwjaarsconcert - Eniko Szilagyi 'Recht op Liefde'
Organisatie: Westclassic
Datum: Vr 03/01/2014
Uur: 20:15
Plaats: Het Perron, Ieper
Activiteit: Nieuwjaarsconcert - Eniko Szilagyi 'Recht op Liefde'
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Recht op Liefde, hommageconcert aan Edith Piaf

Nieuwjaarsconcert

Eniko Szilagyi, de uit Hongarije afkomstige zangeres en actrice, studeerde af aan de Universiteit voor Drama en Cinematografie in Boekarest. Zij heeft een twintigtal rollen in internationale films op haar palmares.

Ook werd ze bekroond met het 'Croix de la Légion d'honneur', de hoogst mogelijke onderscheiding in Frankrijk. Ze was te zien in een serie van theaterspektakels rond het Franse lied. Met groot succes treedt deze internationale stem op in Duitsland, Zwitserland, België, de Verenigde Staten en uiteraard Frankrijk. Eniko Szilagyi werd er -niet onterecht- bekroond met de titel 'Ambassadrice van het Franstalige Lied'.

Alceo Passeo werd in 1973 in Italië geboren. Als leerling van Giuseppe Cultrera behaalde hij met grote onderscheiding en felicitaties van de jury de eerste prijs voor piano aan het conservatorium 'V. Bellini'. In 1994, vestigde hij zich in Frankrijk, waar hij zijn diploma in de Franse muziek behaalde. Hij won verschillende grote prijzen zoals: Schumannprijs, Rachmaninovprijs, Chopinprijs en Belliniprijs.
Website: http://www.westclassic.be/
E-mail: westclassic@skynet.be


Terug naar de kalender