De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


2e MATUVU-toertocht
Organisatie: Kiwanis Ieper Vlakke Land
Datum: Zo 02/09/2007
Uur: 09:30
Plaats: Kwaremont
Activiteit: 2e MATUVU-toertocht
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: MATUVU - OLDTIMER EN CABRIO TREFFEN

2 SEPTEMBER 2007

Geachte Mevrouw,
Geachte Heer,

Na een succesvolle eerste editie, organiseert Kiwanis Ieper ook dit jaar een oldtimer (automobieltjes ouder dan 25 jaar) en cabriotreffen.

Dit jaar geven we rendez-vous in de Vlaamse Ardennen.

Het wordt een dag rijplezier via landelijke pitoreske wegen.

Voor de start is het verzamelen geblazen vanaf 8u30 op de parking van restaurant “DE PUPITER” Kreuzelingsstraat 8-10 te 9690 Kwaremont . We worden er vergast op een ontbijt met koffie. Er kan ingeschreven en gestart worden tot 9u30. Rijplaat en bolleke-pijlroadbook worden er bezorgd.

Voor de aperitiefstop worden we verwacht bij Bart en Anne-Sophie in “DEN EGLANTIER”. Een gezellig authentiek Vlaams hoevetje met een intra muros zuiderterras gelegen onder de kerktoren van het rustige Nukerke. Overigens een warm aanbevolen huis door Gault & Millau Benelux 2007en Henry Lemaire 2007.

De lunch (koude schotel) wordt ons aangeboden door Valerie in haar brasserie “DE VIERSCHAAR” gelegen in de lomer van de weelderige bossen van Kluisbergen.

Voor een koffiestop houden we halt op de MONT-ST-AUBERT. Vanop 150 m hoogte kan men er genieten van een adembenemend panoramisch zicht over Doornik en zijn omgeving. Bij mooi weer kan je van hieruit kijken tot Kortrijk en Rijsel. Bij bewolkt weer niet. Een overweldigende ervaring die je tot een intense weldoende rusttoestand brengt.

Ten slotte worden we verwacht bij Jean Pierre en Anna Maria op hun “DOMEIN DE JAURIEU” te Wattripont waar we vergast worden op een BBQ à volonté en onze uitstap afsluiten.

Afstand; 115 km

Kostprijs deelname; 75 Euro per persoon

Inschrijving; vooraf door storting op rekening nummer 647-0328594-48

Inlichtingen via e-mail; luc_leroy@yahoo.com of GSM 0496 25 85 85

Technische ondersteuning voorzien voor pechlijders

Contactpersoon: Luc Leroy
E-mail: luc_leroy@yahoo.com
Telefoon: 0496/25.85.85


Terug naar de kalender