De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Nieuwjaarsconcert - Orquesta Tipica Tango 02
Organisatie: Westclassic
Datum: Za 03/01/2015
Uur: 20:15
Plaats: Het Perron, Ieper
Activiteit: Nieuwjaarsconcert - Orquesta Tipica Tango 02
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Orquesta Tipica Tango 02
Nieuwjaarsconcert

Alejandro Beresi, fluit
Ignaas Vermeiren, contrabas
Vania Batchvarova, viool
Patrick Vankeirsbilck, bandoneon
Jan Albert, gitaar
Catherina Smet, piano

Programma:

Hoy Como Ayer
Met muziek van Astor Piazzolla, Enrique Delfino, Pedro Laurenz, Julian Plaza, Edouardo Lettera en eigen composities.

Schemer, netkousen, stiletto's, borsalino's,... Verdriet waarop je kan dansen. Passie uit een grote stad... Zoveel woorden en evenveel clichés verbonden met de traditie van de Argentijnse tango. Ondanks die clichés kende en kent de tangomuziek een voortdurende vernieuwing. Het ervaren trio Tango 02 laat de luisteraar daarom zowel de diepgewortelde ritmes van de legendarische D'Arienzo, Di Sarli als het modernere werk van Astor Piazzolla ontdekken. Daar blijft het echter niet bij: Tango 02 verruimt dit repertoire met nieuwe composities en arrangementen van eigen hand.

Zowel muziek van gisteren als van vandaag, maar ook de muziek van vandaag met sterke verwijzing naar gisteren: “Hoy como ayer”. Muziek die het doet kriebelen in de benen!
Website: http://www.westclassic.be/
E-mail: westclassic@skynet.be


Terug naar de kalender