De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Recreatieve kleiduifschieting
Organisatie: Lions Club Heuvelland
Datum: Za 04/07/2015
Uur: 10:00
Plaats: Domein "Le Chalet", Kemmel
Activiteit: Recreatieve kleiduifschieting
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Beste

Verscholen tussen de plooien van ons mooie Heuvelland, niet ver van de dorpskern van Kemmel, ligt het domein ‘Le Chalet’ van de familie Geelhand de Merxem.

Het is daar dat Lions Heuvelland voor alle bewoners, geïnteresseerden, vrienden en sympathisanten op 4 juli komend een originele activiteit verzorgt. Lions Heuvelland bestaat uit een aantal enthousiastelingen die zich in de streek ontspannen en zich voor de streek inspannen. In de eerste plaats pogen zij daarbij directe sociale noden te lenen maar tevens zoeken zij naar verrijkende structurele projecten die het sociaal weefsel versterken.

We wens jullie dan ook van harte uit te nodigen op de recreatieve kleiduifschieting 2015 te Kemmel (Heuvelland) en dit op zaterdag 4 juli 2015, van 10.00u tot 20.00u.

Als je nog nooit op kleiduiven schoot, vrees niet ! Er is een oefenstand voor beginners van alle leeftijden. Van pubers tot vitale senioren.

Maar ook gevorderden komen aan hun trekken op de petit chasse.

Alles gebeurt uiteraard onder begeleiding.

Voor zij die na het kleiduifschieten honger en dorst hebben, staan de BBQ en een drankenbar klaar. Ook zij die enkel komen kijken, genieten of supporteren kunnen zich laven en voeden. De democratische prijs die je betaalt voor eventuele deelname, je glas of de BBQ-hap komt terecht bij onze sociale projecten.

We verwachten jullie dan ook op zaterdag 4 juli 2015 in de Reningelststraat 10 te Kemmel. Er is ruime parkeermogelijkheid voorzien aan de Kemmelstraat 4 in Kemmel. Een shuttle-dienst brengt je vanop de parking tot in het domein ‘Le Chalet’.

Voor zij die nog niet overtuigd zijn, kan een telefoontje naar Jean-Pierre Geelhand de Merxem (0476/58.16.41) of Patrick Deconinck (0475/79.59.69) wonderen doen.

We zien jullie op 4 juli !

Lions Heuvelland

Contactpersoon: Patrick Deconinck
E-mail: patrick.deconinck@vlimm.be
Telefoon: 0475/79.59.69


Terug naar de kalender