De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Duck Race
Organisatie: Rotary Club Poperinge
Datum: Zo 17/04/2016
Uur: 13:30
Plaats: Stadspark, Poperinge
Activiteit: Duck Race
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Beste collega’s,

Rotary Club Poperinge organiseert op zondag 17 april zijn jaarlijks fundraising project. Dit jaar hebben we gekozen voor een Duckrace waarbij we s’namiddags duizenden eendjes zullen lossen op de Vleterbeek in Poperinge. Die eendjes racen dan tot in het stadspark waar honderden zo niet duizenden enthousiaste mensen supporteren voor hun deelnemende eendje. De opbrengst gaat uiteraard naar sociale doelen met vooral aandacht voor initiatieven ter preventie van verslavingen (drugs, alcohol, …).

In het stadspark voorzien wij tal van randactiviteiten met eetstandjes, een uitgebreide bar, een Gin bar voor de liefhebbers en uiteraard een eendjeskraam waar de kleinsten (?) onder ons eendjes kunnen vissen. We voorzien ook de gerenommeerde live groep CU2Play (www.cu2play.be) die tributes brengt aan U2 en ColdPlay.

Met andere woorden – voor ieder wat wils en we willen er op 17 april graag een gezellige middag van maken waar jullie uiteraard van harte welkom zijn.
De namiddag begint om 13u30, voor meer informatie verwijzen wij graag naar onze website www.rpduck.be

Indien u nog uw kansen wil wagen om onze hoofdprijs (een Ford Fiesta) te winnen dan kan u nog eendjes adopteren aan 5 Euro per stuk. Gelieve hiervoor een mail te sturen naar RPduck@yahoo.com met daarin het aantal eendjes dat u wil laten racen.

Beste groeten
Het Rotary Poperinge Duck Team

Website: http://www.rpduck.be/
E-mail: RPduck@yahoo.com


Terug naar de kalender