De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Nieuwjaarsconcert - Enikö Szylagyi - Barbara valse avec Chopin
Organisatie: Westclassic
Datum: Vr 04/01/2019
Uur: 20:15
Plaats: Het Perron, Ieper
Activiteit: Nieuwjaarsconcert - Enikö Szylagyi - Barbara valse avec Chopin
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Enikö Szylagyi - Barbara valse avec Chopin

Uitvoerders:
- Enikö Szilagyi, zang
- Alceo Passeo, piano

Enikö Szilagyi, zangeres en actrice, afkomstig uit Hongarije, studeerde af aan de Universiteit voor Drama en Cinematografie in Boekarest.

Naast tal van grote onderscheidingen werd ze recent bekroond met de graad ‘Chevalier des Arts et des Lettres’, één van de vier grootste ministeriële onderscheidingen in Frankrijk.

Ze was te zien in een serie van theaterspektakels rond het Franse lied. Vooral teksten van Boris Vian, Barbara, Edith Piaf en Jacques Brel spreken haar erg aan.

Deze internationale stem trad op in Duitsland, Zwitserland, België, de Verenigde Staten en Parijs en kreeg terecht de titel ‘Ambassadrice van het Franstalige lied’.

Ze heeft haar hart aan Vlaanderen verloren en pendelt geregeld tussen haar beide woonplaatsen in Parijs en Oostende.

Voor het concert in Ieper zal deze veelzijdige zangeres het publiek zeker weten te bekoren met liederen van de Franse zangeres Barbara, aangevuld met pianowerk van Chopin gespeeld door haar vaste begeleider, Alceo Passeo.
Website: http://www.westclassic.be/


Terug naar de kalender