De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Handelsfoor - Paasweekend 22-23-24 maart
Organisatie: JCI Ieper-Poperinge-Wervik
Datum: Za 22/03/2008
Uur: 09:00
Plaats: Lakenhallen, Ieper
Activiteit: Handelsfoor - Paasweekend 22-23-24 maart
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Naar aanleiding van het 35-jarig lustrum organiseert JCI Ieper-Poperinge-Wervik een uniek project, meerbepaald een handelsfoor te Ieper, in opvolging van de vroegere handelsbeurs in Westhoek Expo.

Deze handelsfoor zal plaatsvinden tijdens het Paasweekend (22-23-24 maart) in de oorspronkelijke locatie, de Ieperse Lakenhallen (gelijkvloers + verdieping).

Tijdens deze handelsfoor zullen de handelaars uit de streek hun producten en diensten voorstellen aan het grote publiek.

Bovendien gaat de handelsfoor gepaard met enkele nevenactiviteiten: deelname van de mini-ondernemingen (VLAJO), een sessie op zondagnamiddag voor de schatting van kunstvoorwerpen (3 experts aanwezig), tentoonstelling "Ieper Verbeeldt" in de foyer (foto's van vroeger), bloemenmarkt op maandagmorgen, twee uur per dag live uitzending door Radio Contact...

De handelsfoor is open op volgende tijdstippen:

- zaterdag 22 maart: 9u - 18u
- zondag 23 maart: 13u30 - 18u
- maandag 24 maart: 9u - 18u

Toegang: 2 euro per persoon
Website: http://www.handelsfoor.be/
Contactpersoon: Jan Debrabandere
E-mail: jan.debrabandere@skynet.be
Telefoon: 0497/44.44.93


Terug naar de kalender