De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Nieuwjaarsconcert - Het Simoens Trio
Organisatie: Westclassic
Datum: Vr 05/01/2007
Uur: 20:15
Plaats: Stadsschouwburg, Ieper
Activiteit: Nieuwjaarsconcert - Het Simoens Trio
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: De 3 zussen An, Veerle & Katrijn van het SimoensTrio zijn jong, bruisend en getalenteerd. Hun enthousiasme leverde hen heel wat positieve reacties op van een gevarieerd publiek. Ze gaven al talrijke concerten in België, Zwitserland, Duitsland, Spanje en Nederland. Bovendien waren ze te gast in Koeweit, op uitnodiging van de Belgische ambassadeur, naar aanleiding van 175 jaar België.

Ze volgden masterclasses in Finland, Londen en Parijs bij internationaal gerenommeerde musici zoals de Hongaarse componist Györgi Kurtàg, het Alban Berg Kwartet en het Florestan Pianotrio.

Ze sleepten ook al een rits nationale en internationale prijzen in de wacht.

Zo wonnen ze de ‘Prijs voor Beste Kamermuziek Concert' op het ‘Kuhmo Chamber Music Festival' in Finland, werden ze winnaar van ‘Jong Talent', georganiseerd door Philippe Herreweghe, en wonnen ze in het kader van ‘Gouden Vleugels' de ‘Debuutprijs Kamermuziek 2004- 2005' , een prijs toegekend aan het meest beloftevolle jonge Belgische ensemble.

In september 2005 verscheen hun eerste cd, met werk van Haydn, Schumann, Martinu en Devreese. Deze cd werd in november door Klara uitgeroepen tot ‘Cd van de Week' in het programma van Fred Brouwers.

Het Simoens Trio:

An Simoens, viool
Katrijn Simoens, piano
Veerle Simoens, cello

Programma:
"Shubertiade"

JOSEPH SUK
Trio voor viool, cello en piano in do klein, op. 2
BOHUSLAV MARTINU
Trio voor viool, cello en piano nr.2 in re klein, H327
FRANZ SCHUBERT
Trio voor piano, viool en cello nr.2 in mi b groot, op.100, D929

Meer informatie:
www.simoenstrio.be

Tickets:

Alleen concert: 15,00 eur
Concert met receptie: 22,50 eur
Alleen receptie: 15,00 eur
Website: http://www.westclassic.be/
E-mail: info@westclassic.be
Telefoon: 057/22.88.10


Terug naar de kalender