De website van de serviceclubs Ieper-Poperinge groepeert serviceclubs en partnerverenigingen die actief zijn in de regio Ieper-Poperinge. Deze clubs hebben gemeenschappelijke doelstellingen zoals: organisatie van activiteiten ten voordele van sociale doelen, projecten ten voordele van de gemeenschap, realisatie van creatieve projecten, zowel in sociale, culturele of ondernemingszin, buiten elk winstoogmerk om.
 


Nieuwjaarsconcert - Eniko Szilagyi
Organisatie: Westclassic
Datum: Vr 07/01/2011
Uur: 20:15
Plaats: Stadsschouwburg, Ieper
Activiteit: Nieuwjaarsconcert - Eniko Szilagyi
Flyer: Volledige flyer...
Omschrijving: Eniko Szilagyi

De uit Hongarije afkomstige Eniko Szilagyi is zangeres en actrice, en studeerde aan de universiteit voor Drama en Cinematografie in Boekarest. Zij heeft een twintigtal rollen in internationale films op haar actief en speelde hoofdrollen in het theater waaronder Hedda Gabler van H. Ibsen, Yerma van F.G. Lorca, Mary Stuart van F. Schiller, Médée van H. Muller, Electra van Sophocles en La Locandiera van Goldoni. Zij treedt op in een serie theaterspektakels rond het Franse lied; teksten van Boris Vian en Brel spreken haar erg aan.

Met groot succes treedt zij op in onder andere Duitsland, België, de USA en uiteraard Frankrijk. Daar werd zij uitgeroepen als ‘Ambassadrice de la chanson francophone'. Momenteel woont zij in Parijs waar ze geregeld optreedt. Eniko Szilagyi is ook professor zang en drama.

Voor het concert van West Classic zal deze veelzijdige zangeres het publiek zeker weten te bekoren met liederen van Kurt Weill en Franse chansons, vooral Jacques Brel zal u zeker herkennen.

Het nieuwjaarsconcert wordt naar jaarlijkse gewoonte gevolgd door de nieuwjaarsreceptie van de Serviceclubs Ieper-Poperinge. Concertabonnees hebben automatisch toegang tot deze receptie.

Tickets (concert + receptie): 30 EUR

Het concert wordt U gebracht in samenwerking met de Serviceclubs Ieper-Poperinge : Ambassador, Fifty-One, Fourty-One, Innerwheel, JCI Jonge Kamer, Kiwanis, Kiwanis Junior, Lions, Marnixring, Probus, Ronde Tafel, Rotaract, Rotary Ieper, Rotary Poperinge, Soroptimist en Zonta.
Website: http://www.westclassic.be/
E-mail: info@westclassic.be
Telefoon: 057/22.88.10


Terug naar de kalender